ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Πισπιριγκειάδα...


MedioΠΙΛΑΦΟ με τις θεαματικότητες της εβδομάδας 

Μιας και βρισκόμαστε στην Εβδομάθα των Παθών, ας ξεκινήσουμε με ένα θρησκευτικό απόφθεγμα:
Το πολύ το κυρ’ ελέησον το βαριέται κι ο Θεός! Κάτι το οποίο ισχύει εκατό τοις εκατό και με τους τηλεθεατές, που στην αρχή γοητεύονται από το κυρ’ ελέησον, αλλά στη συνέχεια ακολουθούν τους στίχους από το γνωστό τραγούδι του Χρηστάκη:
Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω!
Όπερ και εγένετο πρώτα με το Open και τη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και ακολούθως με το Mega και την Πισπιριγκειάδα. Κρατάει ακόμη πάντως το Μεγάλο Κανάλι την πρωτιά, μιας και η τραγωδία της Πάτρας εξακολουθεί να εξελίσσεται και να προκαλεί την προσοχή.
Στο δια ταύτα όμως, για την εβδομάδα από 11 ως 17 Απριλίου και τις θεαματικότητες των καναλιών. Στο δια ταύτα έχουμε ξανά το Mega στην κορυφή με 14,2 % αλλά διόλου ευκαταφρόνητη πτώση κατά -1,1 %. Βρήκε έτσι την ευκαιρία ο ΣΚΑΪ, όπου σκίζει το Survivor, να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής στο 13,9 % με άνοδο +0,6 %. Ο Antenna τσίμπησε κι αυτός ένα +0,6 % κι ανέβηκε στην τρίτη θέση με 12,7 %, ο Alpha υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 12,2 % και διολίσθηση -0,3 %, το Star είδε πτώση -0,9 % και πέμπτη θέση στο 10,5 % (ίσως φταίει ότι το Master Chef δεν βλέπεται πλέον…), η ΕΡΤ1 έκατσε έκτη στο 5,3 % με άνοδο +0,3 % και το Open παρέμεινε έβδομο σε χαμηλές πτήσεις με 4,8 % και άνοδο +0,1 %.
Επί τη ευκαιρία, μιας και μιλάμε για αποδόσεις των καναλιών, να υπενθυμίσουμε το ενδιαφέρον για τα περιφερειακά ειδησεογραφικά Action 24 και Kontra. Το πρώτο, ως γνωστόν, την πάει κόστα κόστα την κυβέρνηση, ενώ το δεύτερο την αντιπολιτεύεται ανοιχτά. Έτσι και αλλάξουν χέρια, τι απ’ τα δύο λέτε ότι θα συμβεί:
Θα περάσουν και τα δύο στην αντιπολιτευτική γραμμή ή θα γίνουν αμφότερα φιλοκυβερνητικά;
Τα στοιχήματα έχουν ανοίξει, καταθέσατε τον οβολό σας, παρακαλώ!

Χρήστος Ξανθάκης / Νewpost