ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Οι Λουδοβίκοι του Μαξίμου...


Αφού πρώτα μας είπαν ότι δεν θα μειώσουν τον ΕΦΚ για να μην κερδίσουν όσοι “έχουν Καγιέν” σήμερα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε στους πολίτες ότι τελικά οι τιμές στην λιανική είναι καλές και δεν χρειάζεται να διαμαρτύρονται. Και ας είναι πάλι σήμερα πρωταθλήτρια η Ελλάδα με την ακριβότερη τιμή χονδρικής στα 268 ευρώ, ενώ Ισπανία και Πορτογαλία έχουν 85 ευρώ.
Με τα παραπάνω λόγια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τις νέες εκτός πραγματικότητας δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου, επισημαίνοντας ότι το θράσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνάει κάθε όριο. 
Αφορμή η πανηγυρική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την τιμή του ρεύματος στη λιανική και η επίπληξη προς τους πολίτες που υποφέρουν.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με δηκτικό τρόπο επεσήμανε ότι «για τους Λουδοβίκους του Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν σαν ένας ξένος κόσμος. Ούτε τους ενδιαφέρει ούτε θέλουν να τα αντιμετωπίσουν».