ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ και εξηγήσεις από Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ


«Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ, και ο κ. Στάσσης φτιάχνει βίλα εκατομμυρίων»

Την παραίτηση του Γιώργου Στάσση και εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» που θέλει τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ να κατασκευάζει πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στην Τζια.
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» στάθηκε αφορμή για την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης, το «golden boy της ΔΕΗ» χτίζει «ανάκτορο 749 τ.μ.» στη Τζιά.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
«Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια.
Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο».
Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα.
Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις.​»