ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ο ΣΚΑΪ έβαλε φωτογραφία με ένα... τρακτέρ να τραβάει το ρωσικό πλοίο Moskva


H βρετανική Daily Mail δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες και βίντεο που, σύμφωνα με την εφημερίδα απεικονίζουν τις τελευταίες στιγμές της ναυαρχίδας Moskva του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, πριν βυθιστεί κατόπιν πυρκαγιάς και εκρήξεων.
Η Daily Mail φιλοξενώντας αναρτήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβάνει κι ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να δείχνει δύο σκάφη διάσωσης να πλησιάζουν το φλεγόμενο πλοίο – ένα στην αριστερή πλευρά και ένα στα δεξιά – στο οποίο ακούγεται μια φωνή να μιλάει στα ρωσικά. Η Μόσχα από την πλευρά της διοργάνωσε μια παρουσίαση των μελών του πληρώματος στο λιμάνι της Σεβαστούπολης -στην κατεχόμενη Κριμαία- την Κυριακή, κατά την οποία ο καπετάνιος του πολεμικού πλοίου και μεταξύ 150 και 250 μέλη του πληρώματος του εμφανίστηκαν στην κάμερα μαζί με τον ναύαρχο της Μαύρης Θάλασσας Νικολάι Γιεβμένοφ. 

Ο ΣΚΑΪ παντως το πρωί της Δευτέρας είχε βάλει φωτογραφία από ένα meme που έδειχνε ένα... τρακτέρ να τραβάει το ρωσικό πλοίο Moskva.