ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ανδρουλάκης: Από εμάς πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης


Aπό το βήμα του προσυνεδρίου για την ενέργεια, που πραγματοποιείται στην Κοζάνη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο του Κινήματος, στηλίτευσε την ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε με σφοδρότητα τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας τους για «κουλτούρα διχασμού, ελιτισμού, απαξίωσης και λαϊκισμού».
Απέναντι τους «βάζουμε την κουλτούρα του διαλόγου και της συνεννόησης αλλά με αξιακό τρόπο» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και προανήγγειλε ότι «εμείς δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια διανομής της εξουσίας. Δεν ζητάμε συνεργασίες για να μοιράσουμε καρέκλες και για να ξαναγίνουν πρωθυπουργοί κάποιοι, που τους έδωσε ευκαιρία ο λαός και απέτυχαν παταγωδώς».
Σε υψηλούς τόνους και καταχειροκροτούμενος στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «από εμάς πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο κ.Τσίπρας ούτε ο κ.Μητσοτάκης, να το πούμε ξεκάθαρα να μην περιμένουν τίποτα. Ο ελληνικός λαός θα δει μια άλλη μέρα. Μια μέρα σταθερότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας. Την αλλαγή θέλει ο λαός και όχι το διαίρει και βασίλευε».