ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

«Tελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Πουλακίδα


ΤΟ «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο Νάσο Πουλακίδα θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι σήμερα Τετάρτη 9  Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Εκεί που πριν λίγα χρόνια τάφηκε η σύζυγός του Μάρθα.
Γεννήθηκε πριν 67 χρόνια στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Ήταν γιος του σπουδαίου φωτορεπόρτερ Δημήτρη Πουλακίδα.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ναυτιλιακός και αστυνομικός συντάκτης πέρασε από αρκετές εφημερίδες, όπως «Αυριανή», «Μεσημβρινή», αλλά και ανταποκριτής της τότε «Μακεδονίας» άλλα και σε τοπικά και ναυτιλιακά έντυπα, ενώ εργάστηκε επί σειρά ετών στο δημοτικό ραδιόφωνο ΚανάλιΈνα του δήμου Πειραιά.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το χαμό της αγαπημένης του γυναίκας, με την οποία αποκτήσαν δύο παιδιά: έναν γιατρό και μια νομικό.
Ο Νάσος Πουλακίδας ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» από όπου και συνταξιοδοτήθηκε, υπηρετώντας στη θέση του επικεφαλής του τμήματος Ειδήσεων και Ενημέρωσης.