ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Respect στους ρεπόρτερ και εικονολήπτες των καναλιών που βρίσκονται στην Ουκρανία


Respect στους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες που στέλνουν τις ανταποκρίσεις τους από τα σημεία του μετώπου Είτε μιλάμε για δημοσιογραφικά συνεργεία που βρίσκονται σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, είτε εκείνους στα σύνορα με Ρουμανία, Πολωνία και Μολδαβία. Το e-tetRadio τους παρουσιάζει:
Alpha

Τώρα στην Ουκρανία βρίσκονται η Ηρώ Καριοφύλλη με τον Δημήτρη Ζακχαίο και ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο Κίεβο με τον Δημήτρη Τσίγκα.
Είχαν βρεθεί εκεί τις τελευταίες ημέρες, επίσης, οι Αλέξης Κουβέλης και Κωνσταντίνος Χρηστοβασίλης (εικονολήπτης) καθώς και ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη δική του εκπομπή στο κανάλι.
ANT1
Είχαν ταξιδεύσει στο Κίεβο οι Αντώνης Φουρλής και Τάκης Σφυρής με οπερατέρ τον Μάριο Τζομπανίδη και στη Μαριούπολη ο Χρήστος Μαζανίτης με οπερατέρ τον Βασίλη Ρόζο.
Παραμένουν εκεί ο Νικόλας Βαφειάδης και ο Ιάκωβος Σταυρινίδης στο Κίεβο, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Δημήτρης Γρούμπας στο Λβίβ, η Φωτεινή Νάσσου και ο Γιάννης Καρβουνόπουλος στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας και, τέλος, η Τζίνα Στασινοπούλου και ο οπερατέρ Μάριος Τζομπανίδης στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας.
Star

Ο Σπύρος Λάμπρου πήγε στην Ουκρανία 15/2 και επέστρεψε 5/3. Βρισκόταν στη Μαριούπολη, μαζί του ήταν και ο εικονολήπτης Κωνσταντίνος Χρηστοβασίλης.
Η Λευκή Γεωργάκη πήγε στα σύνορα Ουκρανίας 26/2 και από 4/3 βρίσκεται στο Κίεβο. Μαζί της και ο Αλέξης Πόνσε. Επίσης, Τετάρτη πρωί έφυγε αποστολή ο Γιώργος Βότσκαρης και ο τεχνικός Ηλίας Πότσης, με κατεύθυνση στα σύνορα Πολωνίας προς Λβίβ στη Δυτική Ουκρανία.
Open
Στο Κίεβο βρίσκεται ο Χρήστος Νικολαϊδης με εικονολήπτη τον Δημήτρη Αλεξάκη. Είναι οι πρώτοι που πήγαν εκεί και πήραν τα πρωτεία. Στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας παραμένει η Αδαμαντία Λιόλιου με εικονολήπτη τον Δημήτρη Τσιόπλο. Από την Οδησσό στέλνει ρεπορτάζ η Γεωργία Λαγού με εικονολήπτη τον Παναγιώτη Λιανό και ηχολήπτη τον Χαράλαμπο Γεωργάτο. Μην ξεχνάμε και την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Σωτήρης Δανέζης στη Μαριούπολη.
ΕΡΤ

Η Δημόσια Τηλεόραση έχει στείλει 5 γυναίκες στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ηρωικές, μαζί με τους εικονολήπτες-ηχολήπτες τους, κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Αλεξία Καλαϊτζή και μαζί της οι Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος και Αντώνης Βουτσάς
Ευτυχία Πενταράκη και μαζί της οι Γιάννης Κολιγλιάτης και Τάσος Χρονόπουλος
Κάτια Αντωνιάδη με τον Άγγελο Μισιρλή.
Ελβίρα Κρίθαρη, δίδυμο με τον Κώστα Δελδήμο
Ανδριάννα Μαγγανιά με τους Γιώργο Τσάπρα και Παρασκευά Κεφάκη.
Eπίσης και οι ανταποκριτες της ΕΡΤ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ:
Φώτης Παντος  ΚΑΜΕΡΑ
Γιωργος Σιδέρης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Αντωνης Κυπραίος ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ

Mega
Στο Κίεβο βρίσκεται ο Μαρίνος Αλιφέρης και στα σύνορα Πολωνίας- Ουκρανίας η Βελίκα Καραβάλτσιου. Επίσης ο εικονολήπτης Νικόλαος Εξαρχος και ο ηχολήπτης Ιωάννης Κροντηράς.