ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Κάλπες βλέπει (και) ο Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ κυκλώνει την Κυριακή 22 Μαΐου


Στο φουλ θέτει τις μηχανές της Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη του εκλογική αναμέτρηση ως αρχηγός κόμματος και την είσοδό του στη Βουλή. Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά –και προφανώς διαθέτει και πληροφορίες- πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτω από το βάρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί την ανάγκη σταθερότητας που δημιουργεί ο πόλεμος, θα προσφύγει στις κάλπες πριν το καλοκαίρι.
Επιτελείς της νέας ηγεσίας, μάλιστα, έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιο την Κυριακή 22 Μαΐου, καθώς τη θεωρούν ως την πλέον πιθανή ημερομηνία για το στήσιμο της κάλπης, αν και δίνουν και κάποιες πιθανότητες για την Κυριακή 29 Μαΐου.
Η εντολή του Νίκου Ανδρουλάκη είναι το κόμμα να τεθεί σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, να συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια, να ξεκινήσουν οι περιοδείες στις συνοικίες και την επαρχία και να περάσει σε δεύτερη μοίρα το Συνέδριο, που προγραμματίζεται τελικά για τα τέλη της άνοιξης-εφόσον, βεβαίως, δεν υπάρξουν έκτακτες πολιτικές εξελίξεις.
Για τις 10 Απριλίου, πάντως, η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει την εκλογή των επικεφαλής των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεών της, καθώς και την εκλογή των συνέδρων.

Βασίλης Σκουρής