ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Καβγάς με Πορτοσάλτε για «τα μάτια» της Ζαχάροβα


- Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;
Εσύ αυτά λες στη ΝΔ με τον Αδωνι;

Έντονη ήταν σήμερα η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Σβέρκο στον αέρα του ΣΚΑΪ για τη νέα επίθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα και τις δηλώσεις της εκπροσώπου του, Μαρίας Ζαχάροβα.
Ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε από τον διευθυντή του avgi.gr να καταδικάσει τα λεγόμενα της Ζαχάροβα και ο τελευταίος ζήτησε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να καταδικάσει όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.
«Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Αρη μου;» ρώτησε ο Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε να απαντά «τι θες να σου πω; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ικανοποιήθηκες τώρα;».
«Εχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε επίθεση σε άλλο κράτος είναι μη αποδεκτή - Ηταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα - Εχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, τι να μας έλεγε συγχαρητήρια; Επρεπε να κάνουμε διπλωματικές πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» απάντησε ο Νίκος Σβέρκος.
Ο Πορτοσάλτε του είπε «Αναμειγνύεται η Ζαχάροβα στα εσωτερικά της Ελλάδας;» με τον Σβέρκο να του ανταπαντά «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα... Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» με τον Σβέρκο να του λέει «Εσύ αυτά λες στην Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».