ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ο Ευαγγελάτος τσακώθηκε πάλι με τον Λιάτσο στον αέρα του Mega


Ο παρουσιαστής του Live News Νίκος Ευαγγελάτος «αρπάχτηκε» πάλι με τον ανταποκριτή του Mega στην Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσο. Λίγο πριν βγει στο αέρα ο Λιάτσος, έπαιξε ένα θέμα με διάφορα videos από την Ουκρανία, όπως αυτό που ένα αμάξι φέρεται να δέχεται ένα ρωσικό πύραυλο ή ένα που στρατιώτες της χώρας απομακρύνουν από σπίτι μία μητέρα με τα δύο της παιδιά.
Ο Ευαγγελάτος ρώτησε για τα videos και την κατακραυγή που υπάρχει για τα χτυπήματα που σε αμάχους που φέρνονται να πραγματοποιούν οι Ρώσοι.
Αυτό, αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των δύο και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος...
Λιάτσος: Νίκο δεν μπορώ κάθε να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε οτι ήταν από το 2015. Χθες δίναμε οτι χτυπήθηκε ένας φούρνος, fake. Αυτά που έδειξες, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες του fake, δεν είναι πράγματα αυτά.
Ευαγγελάτος: Δεν ξέρω για το αεροπλάνο...
Λιάτσος: Πως δεν ξέρεις; Αφού το έδειχνες προχθες.
Κάπου εκεί ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε και ανέφερε το fake news που δημοσιεύτηκε στην Ρωσία οτι ο Ζελένσκι έχει φύγει στην Πολωνία, επισημαίνοντας το δύσκολο καθεστώς που υπάρχει στην Ρωσία με τους δημοσιογράφους και την ελευθερία του Τύπου. Κάπου εκεί ο Δημήτρης Λιάτσος φάνηκε να θέλει να ρίξει την ένταση λέγοντας οτι «δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε», αλλά αμέσως έβαλε νέα... φωτιά.
Πως; Λέγοντας οτι έχει στείλει video με τους ανθρώπους που έφυγαν από την Μαριούπολη όπου μιλάνε για την κατάσταση που βίωναν στην πόλη, τα οποία όμως δεν παίζει το Mega. «Δεν το δείχνουμε όμως», είπε χαρακτηριστικά με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται:
 «Όχι, κάτσε βρε Δημήτρη. Με κουρδίζεις. Αυτό που κάνουν αυτοί, αυτό είναι προπαγάνδα», αναφέροντας την κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη όταν υπήρχαν ανταποκριτές, με τον ανταποκριτή του Mega να αναφέρει πως οι δυνάμεις της Ρωσίας δεν είχαν, ούτε έχουν μπει ακόμα στην πόλη. - από το newpost