ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ο Κοντομηνάς, ο Alpha και μια άγνωστη ιστορία για τους Βαρδινογιάννηδες


Για την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά μίλησε σήμερα στην εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος. Συγκινημένος ο δημοσιογράφος μίλησε για την σχέση που είχε με τον πρώην ιδιοκτήτη του Alpha.
«Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου, του Δ. Κοντομηνά. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρια», είπε ο Δήμος Βερύκιος.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε και μία ιστορία για την οικογένεια Βαρδινογιάννη σχετικά με το πως ήρθε η συμφωνία παραχώρησης του Alpha στην Motor Oil.
«Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Όταν έκανε την μεγάλη συνεργασία με την Motr Oil ένα πράγμα μου είπε: "Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω". Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος.