ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Προβοκάτσια για το OPEN από τη ρωσική πρεσβεία καταγγέλει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου


Την αντίδρασή του στην «προτροπή» της Ρωσικής Πρεσβείας προς τους Έλληνες τηλεθεατές να παρακολουθούν τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αν αναζητούν «κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία», εξέφρασε μέσω twitter, ο δημοσιογράφος του σταθμού, Μιχάλης Ιγνατίου.
Με διαδοχικά tweets, ο κ. Ιγνατίου απάντησε στη διπλωματική αποστολή της Μόσχας στην Αθήνα, σχολιάζοντας πως «αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία».
«Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της» επισημαίνει ακόμη ο κ. Ιγνατίου, ενώ προσθέτει ότι «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας».
Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για «άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας», «που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία», όπως ανέφερε.
Δείτε τις αναρτήσεις του M. Iγνατίου: