ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Η Έλλη Στάη δεν πολιτεύεται (μέχρι στιγμής)...


Λάβαμε mail από αναγνώστη που μας έκανε «παρατήρηση» για τον τίτλο "Η Ελλη Στάη στο Open" επειδή λέει είναι ολίγον... click bate και παραπλανητικός. Εμείς δημοσιεύουμε πάλι την είδηση από.. το δελτίο Τύπου που μας εστάλη και βάζουμε τον τίτλο "Η Έλλη Στάη δεν πολιτεύεται (μέχρι στιγμής)...", ο οποίος πιστεύουμε πως δεν είναι παραπλανητικός (ή μήπως είναι;).
Η δυναμική anchorwoman έχοντας διανύσει πολλά «δημοσιογραφικά χιλιόμετρα» στην καριέρα της, έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» και μιλάει για όλους και για όλα.
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται την Έλλη Στάη στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», σε νέα μέρα, την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN. Η Έλλη Στάη συναντάει τον Ιεροκλή και τη γιαγιά σε μία συζήτηση χωρίς περιστροφές και τυπικότητες.
 Φυσικά, η Έλλη Στάη μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, τη δημοσιογραφία, και εξηγεί πώς μπορεί μία γυναίκα να αντεπεξέλθει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο όπως είναι αυτός της ενημέρωσης.
Γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται τις πρώτες μέρες της στην τηλεόραση και το άγχος που είχε, ενώ περιγράφει και μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στη δουλειά. Μιλάει για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βγάλεις την «είδηση» από μία συνέντευξη και τους χειρισμούς που απαιτούνται, ενώ θυμάται και το πιο αστείο περιστατικό που της έχει τύχει σε συνέντευξη.
Απαντάει θετικά στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί προτάσεις να πολιτευτεί, εξηγώντας όμως τους λόγους για τους οποίους έχει αρνηθεί να συμμετέχει σε ένα πολιτικό σχήμα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, όπως η ίδια τονίζει με νόημα. Ακόμα μιλάει για την προσωπική της ζωή και την ισορροπία που προσπαθεί να πετύχει δουλεύοντας τόσες πολλές ώρες, μιλάει για τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και τους άντρες και τα λάθη που έχει κάνει. Δεν παραλείπει να αναφερθεί στην περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και στο αν την βοήθησαν οι επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της.
Η Έλλη Στάη έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN!