ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Όταν ωρύονταν στα σόσιαλ για την ανάγκη οπλοκατοχής και οπλοχρησίας

 


Επιλογές από αναρτήσεις δημοσιογράφων στο facebook και στο twitter λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της συζύγου του Kαρολάιν:..

Θυμάμαι όταν έγινε το φονικό στα Γλυκά Νερά τον Τζήμερο, τα τζημεροειδή και τα λοιπά φασιστοειδή να ωρύονται στα social για την ανάγκη οπλοκατοχής και οπλοχρησίας ώστε να προστατεύουν εαυτούς και οικογένειες οι νοικοκυραίοι σαν τον πιλότο.
Μανώλης Γρηγοράκης
** 
 Το μόνο παρήγορο στην υπόθεση είναι ότι δεν θα νιώθω πια ηλίθιος επειδή δοκίμασα 100 φορές να ξεκλειδώσω smartphone με τη μύτη και με δεμένα μάτια και δεν τα κατάφερα. 
Γιάννης Μπίλιος
** 
Είναι απόλαυση τα tweet του τύπου «εμείς το ξέραμε από την πρώτη στιγμή και η Αστυνομία έκανε 40 μέρες να το λύσει».
Κώστας Γιαννακίδης
**
 Με τους αλήτες, που όταν δολοφονήθηκε η κοπέλα ξέρασαν πάλι το φασιστικό δηλητήριο κατά μεταναστών και προσφύγων επειδή οι δήθεν δράστες "μιλούσαν σπαστά ελληνικά", δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο από όσο ασχολείται κανείς για να πετάξει τα απορρίμματα στο βόθρο. Νίκος Μπογιόπουλος
**
Σε 16 χρόνια (το πολύ): "Αποφυλακίστηκε ο 48χρονος σήμερα δολοφόνος της Καρολάιν". Κι αν ζούμε εμείς τότε, θα νιώσουμε μια ανατριχίλα, θα αναφωνήσουμε "ρε, το θυμάσαι τι έγινε τότε; Κρίμα την κοπέλα! Αλήθεια το παιδί τι γίνεται"; 
Αργύρης Παγαρτάνης
** 
Νομίζω ότι η συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, προκαλεί μεγαλύτερο σοκ από το ίδιο το έγκλημα. Μάνος Νιφλής
** 
 Τα αποψινά μου θύμισαν τον Δουρή, που βγήκε και μυξόκλαιγε στα κανάλια ενώ είχε δολοφονήσει το παιδί του. Το 1993.  Α, και τους "καλούς γείτονες" με τη δολοφονία των πέντε αγροτών στο Αγρίνιο το 2006. 
Νίκος Μποζιονέλος
** 
 Η ιστορία θα γράψει ότι ο θύτης ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα των τελευταίων ετών είναι Έλλην νοικοκυραίος. Και ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. 
Μανώλης Γρηγοράκης 

- από Harddog