ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Στο ΕΣΡ ραδιόφωνα, sites και ένα κανάλι για εκπομπές του Γιώργου Τράγκα


Συνεχίζει να απασχολεί την ανεξάρτητη αρχή ο Γιώργος Τράγκας, ακόμα και με τις διαδικτυακές εκπομπές του. Την ερχόμενη Τρίτη θα κληθούν σε απολογία από το ΕΣΡ 4 ραδιόφωνα, ο Antenna.. Αιγαίου 105 της Χίου, ο Εν Πλω 89.2 Θεσπρωτίας, ο Ιόνιον FM 95.5 Ηλείας και το Ράδιο Γάμμα 94 Αχαϊας, δύο sites, το Zougla.gr και το Eurotv.gr, και ένα κανάλι, το Euro Channel από το Κιλκίς, που συνεργάζονται με τον γνωστό δημοσιογράφο.
Συγκεκριμένα, τα παραπάνω Μέσα Ενημέρωσης ελέγχονται επειδή αναμετέδωσαν την εκπομπή «Εν Αθήναις» της 22ας Φεβρουαρίου 2021, που σύμφωνα με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο παραβίασε διατάξεις που αφορούν την «ποιοτική στάθμη προγράμματος», την «προσβολή προσωπικότητας αναφερόμενων ατόμων από μετάδοση ατεκμηρίωτων ισχυρισμών εναντίον τους» και την «μετάδοση ατεκμηρίωτων προσωπικών θέσεων και απόψεων ως γεγονότων - σύγχυση κοινού - προσβολή εννόμου τάξεως».