ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο Σκέρτσος θέλει γενικό σιωπητήριο σε επιστήμονες και ΜΜΕ


Ο Neo είναι βέβαιος ότι οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του θυμούνται την πρόσφατη «παραίνεση» του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, προς τα μέλη της ..επιτροπής των ειδικών να… τα λένε μέσα στην επιτροπή και όχι στα κανάλια.
Φαίνεται, λοιπόν, πως η διάθεση του στενότατου συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη για «φίμωση» των επιστημόνων έχει ενισχυθεί, παρότι κάποια μέλη της επιτροπής έχουν όντως εξαφανιστεί από τα κανάλια -όπως, για παράδειγμα, ο καθηγητής Νίκος Σύψας.
Ο Σκέρτσος, λοιπόν, με χθεσινές του δηλώσεις, απεφάνθη ότι «η σύγχυση προκαλείται από την πολυφωνία», κατονομάζοντας ως υπεύθυνους τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους ειδικούς επιστήμονες. Μάλιστα, για τους προαναφερθέντες τόνισε ότι «έπειτα από έναν χρόνο lockdown, η πολυφωνία προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό στους πολίτες».
Πάντως, αν ήθελε να μιλήσει για σύγχυση, θα έπρεπε να ασχοληθεί και με υπουργούς, που άλλα λένε το πρωί και άλλα πιο μετά, ενώ ενίοτε αποφαίνονται για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την επιστροφή στην κανονικότητα ως εάν να ήταν λοιμωξιολόγοι…

Neo / Matrix24