ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» - Σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας


Η Ανθή Σαλαγκούδη και η Φαίη Σκορδά ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή τις ψήφους στο «Survivor 4» και ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο «Πρωινό» για τη μητέρα της.. δημοσιογράφου. Αναλυτικά και σύμφωνα με το ethnos.gr:
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor 4», καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Σύντομα, όμως, η συζήτηση φάνηκε να εκτροχιάζεται και να μετατρέπεται σε αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
Όλα άρχισαν, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε σ' ένα ρεπορτάζ του «Πρωινού», το οποίο υποστήριζε οτι η μητέρα της ως πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία ζητούσε υποστήριξη για την παραμονή της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης και επηρέαζε την ψηφοφορία του «Survivor». «Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε, αλλά δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πώς συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;» ανέφερε η δημοσιογράφος με τη Φαίη Σκορδά ν' απαντά: «Τώρα δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο».
Τότε η Ανθή πρόσθεσε: «Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του "Make A Wish" θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου».
Ο Γιώργος Λιάγκας στη διάρκεια της κουβέντας των δύο γυναικών προσπαθούσε ν' αλλάξει θέμα. «Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση» είπε η Φαίη Σκορδά με έντονο ύφος.
«Δεν σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση. Το ξεκαθάρισα αυτό για τον πατέρα μου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Και βγήκε και ο ίδιος ο πατέρας μου. Από εσάς το άκουσα αυτό με τα φιλανθρωπικά σωματεία» κατέληξε η Ανθή Σαλαγκούδη και με αυτά τα λόγια ολοκληρώθηκε η συνέντευξή της στο «Πρωινό», χωρίς να δοθεί περισσότερο έκταση στο θέμα.