ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Κλείσε τον ήχο


Χθες ο Γιάννης Βρούτσης, τέως υπουργός Εργασίας, έδωσε μίνι συνέντευξη στο Documento. Αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί είδηση. Ανεξαρτήτως τι λέει στην εφημερίδα. Διότι,..ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε ένα ΜΜΕ που η οικογένεια Μητσοτάκη και το Μαξίμου δεν θέλουν ούτε να βλέπουν, ούτε και να ακούνε. Δεν είναι τυχαία η κίνηση του Γιάννη Βρούτση, είναι σαν να διαχωρίζει τη θέση του από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Αλλά και το τι είπε είναι εξίσου σημαντικό και θα το διαβάσετε και στο ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» σήμερα, στις πολιτικές μας σελίδες, μαζί με επιπλέον στοιχεία. Ενας τέως υπουργός καταγγέλλει πως κάποιοι μπράβοι μπούκαραν στο υπουργείο του κάνοντας σαματά και απειλώντας τον κόσμο. Σοβαρή καταγγελία, έτσι; Πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί οι τραμπούκοι απείλησαν και τον Γιάννη Βρούτση πως θα χάσει τη θέση του στην κυβέρνηση. Ε, λοιπόν, ήταν εξαφανισμένη από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ χθες. Τα φιλικά ΜΜΕ αγνόησαν. «Καλύπτουν» τον Μένιο Φουρθιώτη, αρκεί να μη στενοχωρήσουν την κυβέρνηση.
Περιμένετε, έχει κι άλλο. Χθες ο κ. Στέλιος Πέτσας βρέθηκε στην Πάτρα. Ξέρετε, να συζητήσει με τους παραγωγικούς φορείς κτλ για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης που την Τετάρτη ανοίγει τα καταστήματα και την Παρασκευή τα κλείνει. Μαζεύτηκε κόσμος εκεί και τον αποδοκίμασε. Τι έκαναν λοιπόν διάφορα κανάλια; Επειδή δεν μπορούσαν να μη δείξουν την εικόνα, έκλεισαν τον φυσικό ήχο. Οπότε βλέπαμε κάποιους ανθρώπους να φωνάζουν, στα μουγκά, την ώρα που περνούσε μπροστά τους ο υπουργός. Πάλι καλά να λέμε που δεν έβαλαν και ψεύτικα χειροκροτήματα.