ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Χατζηνικολάου: «Κάτι δεν καταλαβαίνω… Σοβαρά εκτεθειμένος ο Χρυσοχοΐδης»


Ευθύνες στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα της φύλαξης Φουρθιώτη από 14 αστυνομικούς και από περιπολικά, επιρρίπτει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Αναφερόμενος αρχικά στα περί εισβολής του εκδότη.. στο υπουργείο Εργασίας υποστήριξε ότι «αν ο εισαγγελέας έχει διαβάσει το σχετικό δημοσίευμα οφείλει να αντιδράσει και να διερευνήσει πλήρως τα όσα αποκαλύπτονται». Κατά τα άλλα, αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Φουρθιώτης και τον φυλάσσουν («πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργός;») ενώ ειρωνικά είπε ότι φυλάσσουν… εθνικό θησαυρό.
Μιλώντας στην εκπομπή του, στον Real fm, ο Χατζηνικολάου ανέφερε ότι «έχει ευθύνη ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Χρυσοχοΐδης, να βρει ποιος του έδωσε τα προνόμια και το "γιατί" και να τον στείλει στο σπίτι του».
Και συμπλήρωσε: «Κάτι δεν καταλαβαίνω στην ιστορία αυτή, ελπίζω να το καταλάβει ο αρμόδιος υπουργός. Είναι έκθετος, πάντως, απέναντι στην κοινή γνώμη. Σοβαρά εκτεθειμένος αν δεν τιμωρήσει όσους πήραν τις σχετικές αποφάσεις -και δεν βλέπω άλλη τιμωρία από το να στείλει κάποιους στο σπίτι τους».