ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Τα βατραχάκια του Κυριάκου - Τι δουλειά έχουν στο πρωθυπουργικό γραφείο


«Από φενγκ σούι ξέρεις; Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει πάντως. Το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι διακοσμημένο, ένα μέρος τουλάχιστον, σύμφωνα με τις επιταγές και τις.. συμβουλές του φενγκ σούι, που υπόσχεται ισορροπία, τύχη και ευημερία». Aυτό έγραψαν τα parpolitika.gr σε κείμενο με τίτλο «Με μελετημένο "φενγκ σούι" το πρωθυπουργικό γραφείο του Μητσοτάκη», με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Star και τα.. βατραχάκια που «έπιασε» η τηλεοπτική και φωτογραφική  κάμερα.
Στο κείμενο στα  parpolitika.gr αναφέρεται μεταξύ άλλων:
➤ Τα πέτρινα βατραχάκια, σε στάση διαλογισμού, είναι χαρακτηριστικά σύμβολα του φενγκ σούι και τα είδαμε να κοσμούν τόσο το γραφείο του, όσο και την βιβλιοθήκη του, ανάμεσα σε πολλά βιβλία.
➤ Ο χαμογελαστός βάτραχος δε σε στάση λωτού, συμβολίζει στο φενγκ σούι την ισορροπία ανάμεσα σε πνεύμα-σώμα-μυαλό.
➤ Το φενγκ σούι προτρέπει να τοποθετήσουμε έναν βάτραχο μέσα στον εργασιακό μας χώρο για να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, την προστασία από κάθε είδους απώλεια και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία, την καλή τύχη, τη σοφία και τη μάθηση και την έμπνευση. Βοηθάει επίσης σε μια ολοκληρωτική αναγέννηση που αναζωογονεί και οδηγεί σε νέες προοπτικές και καταστάσεις.
Και το κείμενο, κλείνει με ένα μικρό καρφί: «Αυτά βέβαια είναι οι ισχυρισμοί και οι προτροπές του φενγκ σούι. Το κατά πόσο είναι αποτελεσματικοί αυτό αφορά την υποκειμενική κρίση. Στην περίπτωση του πρωθυπουργού πάντως… χρειάζεται δουλίτσα ακόμη».