ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο Στέφανος Μάνος κάνει λόγο για σκάνδαλο υπέρ καναλαρχών μέσω DIGEA


Mε ανάρτησή του ο πρώην υπουργός της ΝΔ Στέφανος Μάνος κάνει λόγο για σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA μεταφέροντας πληροφορία που έχει περιέλθει σε γνώση του και αναφέρει.. ότι στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%.
Όπως αναφέρει το πρόσχημα είναι η πανδημία του κορωνοϊού και επισημαίνει «Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου:
«Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%!! Δήθεν λόγω COVID-19. Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας.
Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο.
Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!»