ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Ο Βασιλακόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση λίγο πριν χάσει την προεδρία από Φάνη και Φασούλα


Τα παιδιά του 1987 μεγάλωσαν πια πολύ. Και ζητούν να έχουν καθοριστικό λόγο στα θέματα του μπάσκετ. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΕΟΚ καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε την..συνεδρίαση των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου και αυτό διότι διαφαινόταν ότι χάνει την πλειοψηφία για τη θέση του προσωρινού προέδρου που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές.
Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr είναι αποκαλυπτικό:
Αν και δεν ήταν προγραμματισμένο αρχικά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε προσωρινά τη τηλεδιάσκεψη των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ και αποχώρησε μαζί με τον Αριστείδη Γολέμη.
Τι έγινε ακριβώς; Μετά την έναρξη της συνεδρίασης μέσω Zoom η παράταξη Φασούλα πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ενώ η ψηφοφορία ήταν στο 8-8, εκείνος που απέμενε να ψηφίσει ήταν ο Ιωάννης Καλαΐτζάκης, ο οποίος ήταν αναπληρωματικό μέλος και είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Κολοσούσα.
Ο Καλαϊτζάκης είχε συμφωνήσει με την παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου και μόλις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντιλήφθηκε ότι χάνεται η πλειοψηφία αμέσως, αρχικά διαφώνησε το δικαίωμα ψήφου του αναπληρωματικού μέλους (επειδή μπήκε καθυστερημένα στην τηλεδιάσκεψη) και εν συνεχεία ζήτησε μία ολιγόλεπτη διακοπή. Μόνο που τελικά, η διακοπή έμελλε να είναι οριστική καθώς λίγα λεπτά αργότερα έπεσε το Zoom λόγω τεχνικού προβλήματος. Θυμίζουμε ότι η τηλεδιάσκεψη είχε οργανωθεί από υπάλληλο της ΕΟΚ.
Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ψήφισε «απών», την ώρα που ο Σταύρος Δουβής έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και ο Χρήστος Μήλας στον Φάνη Χριστοδούλου. Κατ’ αυτόν τρόπο, η ψηφοφορία δεν ολοκληρώθηκε και για μία 5η μέρα η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης παρέμεινε ακέφαλη!

- πηγή: hellasjournal