ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Πυρά ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 για το σόου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ


Σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης από κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης μετά τις παράτες της κυβέρνησης για την παραλαβή 40 μεταχειρισμένων λεωφορείων, που αποκτήθηκαν με λίζινγκ και.. στην πλειονότητά τους είναι με μία πόρτα επιβίβασης και ελάχιστα ανοιγόμενα παράθυρα.
Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού σήμερα στην Πέτρου Ράλλη και τις δηλώσεις του ότι η κυβέρνηση στηρίζει τα ΜΜΕ το Κομμουνιστικό κόμμα σχολιάζει χαρακτηριστικά το εξής:
«Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και ενώ τα Μέσα Μεταφοράς έχουν εξελιχθεί σε υγειονομικές "βόμβες" για επιβάτες και εργαζόμενους, μόνο ως κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί η μίσθωση 40 λεωφορείων, μεταχειρισμένων που ανακοινώθηκε απ' τον κ. Μητσοτάκη χαράματα, σ' ένα αμαξοστάσιο, όπου τα κρούσματα στους εργαζομένους έχουν χτυπήσει κόκκινο».
«Κι όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που η κυβέρνηση θα μπορούσε να αξιοποιήσει τον στόλο των λεωφορείων που βρίσκονται ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια και άμεσα να βγάλει στην κυκλοφορία περισσότερα από 300 λεωφορεία, αν χρηματοδοτούσε την αγορά ανταλλακτικών για να επισκευαστούν και αν έκανε τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού», προσθέτει το ΚΚΕ καταλήγοντας:
«Όμως η υποβάθμιση και η απαξίωση των αστικών συγκοινωνιών είναι επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, τις συνέπειες της οποίας τις βιώνει ο λαός που στριμώχνεται και ταλαιπωρείται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ παραβιάζονται ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες προστασίας της υγείας του».
Σε ανάρτησή του στο Twitter το ΜέΡΑ25 τονίζει πως «ένα χρόνο μετά την έλευση της πανδημίας ο Πρωθυπουργός έσπευσε στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ να παραλάβει 40 μισθωμένα, μεταχειρισμένα λεωφορεία. Τόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη που ήθελε να τη διατυμπανίσει κιόλας!».