ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

To delivery Παπαχλιμίντζου, το συκώτι προβενσάλ και η απάντηση του ρέστοραντ


O δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος επισήμανε το υψηλό κόστος του delivery γνωστού εστιατορίου της Κηφισιάς και το κατήγγειλε στο Twitter.
«Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε επιχείρηση εστίασης προσπαθεί να προσαρμοστεί στην εποχή του κορονοϊού και των lockdowns, αλλά δε νομίζω ότι η αυτοτελής χρέωση με 15€ της υπηρεσίας delivery είναι και η καλύτερη προσαρμογή...» έγραψε βάζοντας ως φωτογραφία τον κατάλογο του μαγαζιού με το συκώτι προβενσάλ (22 ευρώ), το παγιάρ (24 ευρώ) και το φιλέτο (28 ευρώ).
«Δεν έχουμε υπηρεσία delivery, η χρέωση είναι η χρέωση του τοπικού ταξί ασυνόδευτο. Θα μπορούσατε να μας κάνετε ένα τηλέφωνο ως δημοσιογράφος» απάντησε το εστιατόριο της Κηφισιάς.
«Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι χρέωση θέλετε κι εμείς να την κρίνουμε όπως θεωρούμε πρέπον» ήταν η απάντηση του Κώστα Παπαχλιμίντζου. «Στην τελική οι πελάτες σας πρέπει να είναι ικανοποιημένοι και όχι οι υπόλοιποι, που μένουμε μακριά».
Εκεί πετάχθηκε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καταθέτοντας τη δική του εμπειρία: «Πηγαίναμε πιο παλιά με την Ελένη. Μετά από ένα δείπνο με φίλους, με καλό κρασί και επιδόρπια, ζητήσαμε στο τέλος 4 μαστίχες. Μας τις χρέωσαν 28 ευρώ. Δεν ξαναπήγαμε έκτοτε».
Περνάμε ωραία στην καραντίνα όπως καταλαβαίνετε.



- πηγή: e-tetradio.gr