ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Το ΠΑΣΟΚ είναι... εκεί


Κι ας ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο οι φοιτητές της μεταδικτατορικής ΠΑΣΠ, κι ας ήταν μαζί με την αριστερά στις πρώτες δύσκολες και πάνδημες πορείες για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Κι ας ήταν τα στελέχη της συντονιστικής επιτροπής του 1973 και μετέπειτα επικεφαλής της ΕΦΕΕ που κάθε φορά κρατουσαν τη ματωμένη σημαία..Ολα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Ακόμα και τη χθεσινή κάπως δειλή αντίρρηση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις αντισυνταγματικές αποφάσεις της κυβέρνησης επισκίασε η επικράτηση της σκληρής πτέρυγας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Οι πρώην υπουργοί της συνκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είναι φανερό ότι επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα με τις ίδιες μεθόδους που ακολούθησαν και στην προκαθορισμενη απόφαση της προανακριτικής επιτροπής της ΝΔ για το σκάνδαλο της NOVARTIS, για την ασυλία και την ατιμωρησία όσων είτε με δάνεια είτε με μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό γονάτισαν την ελληνική οικονομία.
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα βρίσκεται σήμερα στα χέρια των στελεχών που προσέτρεξαν πρόθυμα στην αγκαλια της φιλοσαμαρικής και μητσοτακικής σκληρής δεξιάς.