ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Aνάγκασαν την ΟΛΜΕ να καταθέσει στεφάνι στην πύλη


Με τον απαράδεκτο ισχυρισμό ότι η πύλη του Πολυτεχνείου θα ανοίγει μόνο για τις αντιπροσωπείες των κομμάτων και ύστερα από σχετικό αίτημα, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ να εισέλθει στο Πολυτεχνείο και να καταθέσει στεφάνι. Τελικά, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αναγκάστηκαν να καταθέσουν στεφάνι στην πύλη, που.. παρέμεινε κλειστή με λουκέτο. 
«Καταγγέλλουμε την απαγόρευση στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου» δήλωσε νωρίτερα το μέλος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Καργόπουλος. «Έχουμε χρέος απέναντι στους 72.000 συναδέλφους που εκπροσωπούμε και κυρίως στους 600.000 μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να δώσουμε το παράδειγμα καταθέτοντας στεφάνι. Απαιτούμε τώρα από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και την κυβέρνηση συνολικά να δώσει σήμα στην αστυνομία να ανοίξει την πύλη να καταθέσουμε στεφάνι. Είναι πραγματικά ντροπή. Προσβάλλουν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα» υπογράμμισε.