ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στα ανδρικά κοινά για τον αγώνα Μολδαβία-Ελλάδα στο OPEN


Η χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της Ελλάδας με τη Μολδαβία στο πλαίσιο του UEFA Nations League κέρδισε το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Ο αγώνας, που έληξε 2-0 υπέρ της εθνικής μας, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,2% στους άνδρες 18-54. Ακόμα υψηλότερος ήταν ο μέσος όρος στους άνδρες 15-24, καταγράφοντας 28% και φέρνοντας το OPEN στην κορυφή της τηλεθέασης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 750.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, ενώ 1.940.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα για έστω ένα λεπτό.
Εν μέσω πανδημίας που δεν επιτρέπει τη φυσική παρουσία του του κοινού στα γήπεδα για να παρακολουθήσει από κοντά τις μεγάλες αναμετρήσεις, το OPEN μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε τον παλμό του παιχνιδιού, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες της μεγάλης αγαπημένης των Ελλήνων στην ελεύθερη τηλεόραση.