ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Το βίντεο - παρωδία που κάνει θραύση

Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε γνωστή κωμικός, στο οποίο σατιρίζει μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας του Netflix. Πρόκειται για τη σειρά The Queen's Gambit, την ιστορία της Μπεθ, της έφηβης ιδιοφυΐας που βρίσκει ανακούφιση και διέξοδο στην σκακιέρα.
Η κωμικός Μία Βάινμπεργκερ.. αποφάσισε να «βάλει» τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί μαλλιά της πρωταγωνίστριας της σειράς του Netflix «Το Γκάμπι της Βασίλισσας» και να επιδοθεί σε μια παρτίδα επιτραπέζιο παιχνίδι.
Μόνο που αντί για σκάκι, η κοπέλα που μοιάζει στη Μπεθ βάζει όλη της την προσοχή σε έναν αγώνα «Μάντεψε Ποιος;». Θυμάστε το επιτραπέζιο παιχνίδι που εκεί στα ‘90s βρισκόταν λίγο, πολύ σε όλα τα σπίτια; Το επιτραπέζιο που μας έμαθε να ρωτάμε «φοράει γυαλιά;» και «έχει μουστάκι;».
Μια σειρά από καρτέλες ανθρώπων με διάφορα χαρακτηριστικά και αξεσουάρ για κάθε παίκτη. Νικητής, εκείνος που με τις σωστές ερωτήσεις και αποκλείοντας τους υπόλοιπους χαρακτήρες, θα καταλήξει πρώτος στην αποκάλυψη εκείνου του προσώπου που αναζητά.
Η χιουμοριστική σάτιρα στη σειρά του Netflix τράβηξε την προσοχή του διαχειριστή της πλατφόρμας στο Twitter, που υποκλίθηκε στο ταλέντο της Μία. Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix, αναπαρήγαγε το βίντεο, χειροκροτώντας την κωμικό για την ευρηματικότητά της.