ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κύριε Τσιόδρα, κατσαδιάστε τον Χαρδαλιά!

Mε ελικόπτερο έφτασε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς λίγο μετά τη μια και μισή το μεσημέρι στην Σμίνθη Ξάνθης απέναντι από το Δημαρχείο και μπήκε κατευθείαν στην σύσκεψη με τους υπόλοιπους τοπικούς παράγοντες.
«Το κράτος, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, είναι έτοιμο και θα δώσει τις λύσεις που πρέπει»,..
υπογράμμισε ο υφυπουργός, μετά το πέρας της σύσκεψης στην έδρα του Δήμου Μύκης, Σμίνθη, με τον δήμαρχο της περιοχής, τον αρμόδιο περιφερειάρχη και όλους όσοι εμπλέκονται στο θέμα της απομόνωσης του Εχίνου λόγω κορωνοϊού και την αντιμετώπιση της επιδημιολογικής κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή. Οπως γράφει το xanthinews ο Χαρδαλιάς τόνισε, ότι «η απάντηση σε αυτόν τον εφιάλτη είναι μία: Το να μένουμε όλοι στο σπίτι».
«Oποιαδήποτε άλλη σκέψη δεύτερη και να μένουμε σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
Βέβαια όπως σχολιάζει το xanthipress και όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, «στην σύσκεψη δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο από όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Χαρδαλιάς. Την στιγμή που ένα ολόκληρο χωριό μπαίνει σε καραντίνα, όλη η χώρα καλείται να μείνει μέσα στο σπίτι, η εικόνα αυτή δείχνει ότι κάποιοι συμπεριφέρθηκαν ανώριμα».
Ο δημοσιογράφος Γ. Καρελιάς παραθέτοντας σχετική φωτογραφία από τη σύσκεψη σχολίασε σχετικά στο fb:
Για όνομα του Θεού (του κορονοϊού ή όποιου άλλου), τι είναι αυτό που βλέπουμε; Καμιά σαρανταριά άνθρωποι σε μια αίθουσα και δίπλα -δίπλα; Κύριε Τσιόδρα, κατσαδιάστε τον κ. Χαρδαλιά!