ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Πώς εξηγείται η άνοδος του ethnos.gr

Tο έντυπο Έθνος έσβησε βουλιάζοντας κυκλοφοριακά, αν και προσπάθησε να «παίξει» με ένα νέο πρόσωπο, με δημοσιογραφικό ύφος κάπως διαφορετικό. Αλλά ήδη από το πρόσφατο παρελθόν του στον Πήγασο ήταν μια πληγωμένη εφημερίδα, ένα «κουτσό άλογο» στο οποίο πόνταρε, με λανθασμένη επιλογή, ο Ιβαν Σαββίδης, όπως είχε γράψει εδώ το Harddog (απορώντας!) τον περασμένο Ιούλιο. Αντίθετα, το ηλεκτρονικό Έθνος..
δουλεύτηκε πολύ, άλλαξε σχήματα, επένδυσε στη συνέπεια και πέτυχε σταδιακή άνοδο, η οποία τον τελευταίο καιρό έγινε αλματώδης. Νομίζουμε, αν δεν κάνουμε λάθος, ότι το προηγούμενο μεγάλο άλμα ήταν όταν ενέσκηψαν τα δραματικά γεγονότα στο ποδόσφαιρο, με τη βαριά ποινή σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Γεγονότα τα οποία, βέβαια, είχαν και πολιτικές προεκτάσεις. Το δεύτερο άλμα έγινε αυτές τις μέρες, με την πανδημία, πότε – όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που λάβαμε– «σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, 7.348.731 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν τον Μάρτιο το ethnos.gr» (δείτε ΕΔΩ).
Το ηλεκτρονικό Έθνος δεν είναι φυσικά, άψογο. Έχει και αυτό της αξεπέραστες ιώσεις του Διαδικτύου.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog (ΕΔΩ)