ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κανέλλη: Δεν δίνω το μισθό μου

Υποκριτές αυτοί που είπαν στον λαό να ζήσει με 400 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη που μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να..
προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Στο ΚΚΕ εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».
Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και όταν ο δημοσιογράφος της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».
Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό και ότι κάνει τον τιμητή.
«Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης.
«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

- δείτε το βίντεο προτού βγάλετε συμπεράσματα: