ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Tην ημέρα που το ποδόσφαιρο νίκησε τον πόλεμο

Φέτος, συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον ιστορικό αγώνα της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι (7/4/1999) και η ΕΡΑσπορ 101,8 θυμάται και καταγράφει λεπτομέρειες από την ημέρα που το ποδόσφαιρο νίκησε τον πόλεμο.
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στις 10:00 το βράδυ, στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»,..
καλεσμένοι του Τάσου Επιτρόπου και του Θάνου Σαρρή στο στούντιο της ΕΡΑσπορ είναι ο τότε τερματοφύλακας της Ένωσης Ηλίας Ατματσίδης και ο δημοσιογράφος Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, επί σειρά ετών ρεπόρτερ ΑΕΚ στην ΕΡΑσπορ, που έζησε από κοντά την ιστορική αναμέτρηση, ενώ στο πρώτο μέρος της εκπομπής μιλάει και ο διευθυντής Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, η Κύπρος και η δύναμη του αθλητισμού
 

Στο δεύτερο μέρος, το «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου» θα ταξιδέψει στη μαρτυρική Κύπρο, όπου πρόσφατα διεξήχθη ένας ιστορικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ελληνική Νέα Σαλαμίνα και την τουρκοκυπριακή Μαγκούσα Τουρκ Γκουτσού.
Θα ακουστεί ο «τεράστιος» Ντιντιέ Ντρογκμπά, που μιλάει για τη δύναμη του αθλητισμού, θα γίνει σύνδεση με τη Ζυρίχη και με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο, εκπρόσωπο του «Peace and Sport» και του «Eleven Campaign», που διοργάνωσαν το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο που οι δύο οργανισμοί χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως όχημα για μια καλύτερη κοινωνία.
Τέλος, θα υπάρξει παρέμβαση του πρόεδρου της Νέας Σαλαμίνας, Θουκή Θουκυδίδη, ο οποίος θα μεταφέρει τον αντίκτυπο που είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση στην κυπριακή κοινωνία και τον τρόπο που το ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στο μίσος…
Συντονιστείτε! ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!