ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ασφυκτική η κατάσταση στο Real Group

Εξαιρετικά δύσκολη παρουσιάζουν οι γνωρίζοντες την κατάσταση στο Real Group καθώς μια σειρά γεγονότων το τελευταίο διάστημα έχουν δυσχεράνει τη θέση του στην έτσι κι αλλιώς ασφυκτική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος των ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το enimerosi24 πρόσφατα η ιδιοκτησία της εφημερίδας καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο..
Αθηνών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Οπως έγινε γνωστό δεν είναι θετικά τα μηνύματα για την είσοδο της εταιρίας στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Πάντως από το Real group λένε πως έχει αναρτηθεί η αίτηση τους για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και προχωράει κανονικά. Επιπλέον με αφορμή τα όσα αναφέρει το enimerosi24 ενημερώνουν ότι έχουν ρυθμισμένα τα δάνεια τους τόσο με τις τράπεζες όσο και με τους πιστωτές.
Πάντως σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Real Group ένας από τους εργαζόμενους στον όμιλο έγραψε προ ημερών στο fb: 
«Κρίμα για τους απλήρωτους εργαζόμενους στον όμιλο Real. Συμμετέχουν σε ένα έργο ως κομπάρσοι ενώ οι πρωταγωνιστές είναι για... Oscar!!! Κάποιοι πληρώνονται και κάποιοι οχι. Υπάρχει λίστα με ονόματα καθε φορά...»