ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Όσο και να χαϊδεύεις την ακροδεξιά στο τέλος θα υποστείς τις συνέπειες

«Υπάρχουν πολίτες που έχουν επιφυλάξεις σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι ενέργειες διακοπής ομιλιών που έχουν χαρακτήρα ακραίο είναι μειοψηφικές και περιθωριακές. Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Ο κ. Μητσοτάκης αγκάλιασε τις ακροδεξιές πρακτικές, τις υιοθέτησε και τελικά αυτό γυρνά εναντίον του». Aυτό είπε ο..
κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στη..
διακοπή της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια, από διαφωνούντες στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μιλώντας στον ρ/σ «News 247» στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού, ο Δ. Τζανακόπουλος σε ό,τι αφορά την πρόταση  Βορίδη για απαγόρευση των αντισυγκεντρώσεων, είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα υιοθετήσει μία τέτοια πρωτοβουλία που θέτει σε αμφισβήτηση την ελευθερία του λόγου και του συναθροίζεσθαι. Όπως σημείωσε, το πρόβλημα δεν είναι νομικό, αλλά πολιτικό, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν καταδίκασε τις αντισυγκεντρώσεις, αλλά τις αγκάλιασε και τις κάλυψε και τις στήριξε υπόγεια ή και ανοικτά, και αυτό οδήγησε σε καταστάσεις τις οποίες πλέον υφίσταται και η ίδια. «Όσο και να χαϊδεύεις τον εθνικισμό και την ακροδεξιά, στο τέλος θα υποστείς κι εσύ τις συνέπειες», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης έγραψε σχετικά στα σόσιαλ μίντια:
Οι ΧΑυγίτες που φώναζαν χθες προδότη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βέροια, ήταν οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες, έλεγαν προδότη τον Νίκο Παππά. Τότε, ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ αβαντάριζαν τις δήθεν αυθόρμητες, «πατριωτικές» αντιδράσεις. Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό!
Πηγές της ΝΔ με αφορμή δηλώσεις Τζανακόπουλου και Παπαδημούλη αναφέρουν τα εξής:
«Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους. Και ενοχλούν βέβαια και την κυβέρνηση, γιατί γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ».