ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Mε Μπέλα Χαντίτ επανακυκλοφόρησε το Vogue στην Ελλάδα

Μετά από επτά χρόνια απουσίας επανακυκλοφόρησε χθες με εξώφυλλο τη Μπέλα Χαντίτ και τίτλο «Eyes on the future» - «Βλέμμα στο μέλλον» η ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue.
«Η επιστροφή σου μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μάς γέμισε με..
χαρά. Η Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα και έζησε δραματικές στιγμές, μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολα ήταν. Ωστόσο, τα σημάδια της ανάκαμψης είναι πλέον ορατά, ακόμη κι εδώ στην Αμερική», αναφέρει η εκδότρια της αμερικανικής Vogue, Anne Wintour, στον χαιρετισμό της για την επανακυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης.
Ο εκδοτικός οίκος Conde Nast International συνεργάστηκε με τις «Καθημερινές Εκδόσεις» Α.Ε. και το περιοδικό Vogue έκανε ντεμπούτο με την εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής».
Οι εκδότες της εκτιμούν ότι η οικονομική ανάκαμψη της χώρας μετά την κρίση χρέους θα τονώσει εκ νέου το ενδιαφέρον για τα περιοδικά μόδας και lifestyle, αναφέρει το Reuters.
H ελληνική Vogue κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2000 από τις Εκδόσεις Λυμπέρη, οι οποίες όμως οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία το 2012 όταν ο τομέας της διαφήμισης «στέρεψε» κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που εκτίναξε την ανεργία στο 28%, μειώνοντας δραστικά το ενδιαφέρον για μόδα πολυτελείας και lifestyle, σημειώνεται στο δημοσίευμα. Η ανάκαμψη της Ελλάδας, όπως τονίζεται, μετά από μία παρατεταμένη περίοδο ύφεσης παραμένει σε τροχιά. Το περασμένο έτος, η οικονομία σημείωσε άνοδο 1,9% ενώ η ανεργία υποχώρησε στο 18%, σύμφωνα με το δημοσίευμα.