ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τσίπρας: Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ...

«Καλωσορίζουμε τη ΔΗΜΑΡ στο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων. Ενώνουμε δυνάμεις απέναντι στην οπισθοδρόμηση, τον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία» έγραψε στο λογαριασμό στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο..
της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο στη Βουλή.
Λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση στο Γαλάτσι για την Προοδευτική Συμμαχία που έχει συγκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, ίγες ώρες πριν από την εκδήλωση για την Προοδευτική Συμμαχία, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κίνηση και την ένωση των δυνάμεών της με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφασίσαμε να συμπορευτούμε σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας. Κοιτάμε μπροστά, με όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος. Μας ενώνει η ανάγκη κοινών απαντήσεων στις νέες προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, παραμερίζοντας υπαρκτές διαφορές μας», δήλωσε ο Θ. Θεοχαρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
«Κοινός μας στόχος μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία για να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και οι συντηρητικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Θ. Θεοχαρόπουλος.