ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ελεονώρα και Ναταλία: σε ένα βράδυ είπαν αυτά που δεν λέγονται...

Η συνομιλία τής Ελεονώρας Μελέτη με τη Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τρίτης προς το ξημέρωμα της Τετάρτης δικαίωσε αυτό που έχουμε γράψει παρακολουθώντας κατά καιρούς και αποσπασματικά τις νυχτερινές συνεντεύξεις της στον Alpha: ότι κάνει μακράν τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες νυχτερινές εκπομπές συζητήσεων. Καλύτερες από εκείνες του Κωστόπουλου, του..
Αρναούτογλου, του Λιάγκα ή, θα προσθέσουμε τώρα, του Μαστοράκη παλιότερα –και έχουμε εξηγήσει γιατί είναι ασύγκριτα καλύτερη απ΄ όλους αυτούς.
Η Ναταλία ξεγυμνώθηκε ψυχικά:
** Μίλησε για τους γονείς της που χώρισαν όταν ήταν σχεδόν μωρό και κανείς από τους δύο δεν ήθελε να αναλάβει την επιμέλειά της, κάτι που έκανε η γιαγιά, η μητέρα του Φρέντυ.
** Εξήγησε γιατί η ίδια δεν θέλησε να γίνει ποτέ μαμά.
** Αναφέρθηκε στον λόγο που είχε δεσμούς με κατά πολύ νεότερους άντρες (αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας σε σχέση της ήταν τα 17 χρόνια) και αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε η Ελεονώρα για να τζογάρει πάνω του.
** Δεν δίστασε να πει ότι είναι πενήντα τεσσάρων ετών.
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο harddog-sport EΔΩ