ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Eυ. Αντώναρος: Δεν εκπροσωπώ τον Καραμανλή...

...δεν υπάρχει φιλοτσιπρική ομάδα

Επιστολή - απάντηση στο Πρώτο Θέμα και συγκεκριμένα στον διευθυντή της εφημερίδας, Μπάμπη Κούτρα έστειλε ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο «ο Καραμανλής, τα "ορφανά" και η ακατανόητη αφωνία του».
Ο Ευάγγελος Αντώναρος ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του: «Δεν είμαι από..
εκείνους που ξημεροβραδιάζομαι η "πιάνω στασίδι" σε πολιτικά γραφεία -- και φυσικά ούτε στο γραφείο του προσωπικού μου φίλου Κώστα Καραμανλή. Οπως γνωρίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι κι όπως έχω πει εκατοντάδες φορές δημόσια "ουδέποτε οποιαδήποτε αποψη που διατύπωσα ειχε η έχει την παραμικρή σχέση" με το τι πιστεύει ο πρώην πρωθυπουργός» υπογραμμίζει στην επιστολή του ο κ. Αντώναρος και προσθέτει: «Τον Κώστα Καραμανλή εκπροσωπούσα μέχρι την ημέρα που παραιτήθηκε απο πρωθυπουργός. Απο κει και πέρα εκφράζω αποκλειστικά τον εαυτό μου. Καιρός είναι, νομίζω, να σταματήσει η καραμέλα της δήθεν υπαρκτής "φιλοτσιπρικής" ομάδας στη κεντροδεξιά. Εγώ ούτε ξέρω την υπαρξη ούτε ανήκω σε οιαδήποτε τέτοια ομάδα».