ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Επιμένει ο Βηματοδότης για συνάντηση στην «Κουκουβάγια»

Τι λένε Κώστας Βαξεβάνης και Ευ. Αντώναρος

«Μπορεί όντως να μη συνέφαγαν, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν». Αυτό αναφέρει σήμερα ο Βηματοδότης για την διάψευση Ρουσόπουλου (δείτε ΕΔΩ) σχετικά με τα όσα εγράφησαν στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος για γεύμα με Βαξεβάνη - Μαντζουράνη στο εστιατόριο «Κουκουβάγια». Μάλιστα ο Βηματοδότης κάνει λόγο για υπεραντίδραση που, όπως λέει, φανερώνει ότι η συνάντηση δεν ήταν και τόσο αθώα.
 Ο Βηματοδότης λοιπόν επανέρχεται σήμερα και γράφει:..
Μεγάλη ταραχή προκάλεσε το σημείωμα της στήλης για την παράταιρη συνάντηση στην «Κουκουβάγια» των Θ. Ρουσόπουλου, Ευ. Αντώναρου, Κ. Βαξεβάνη και Ι. Μαντζουράνη. Αναστατώθηκαν πολλοί και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ορισμένοι μάλιστα έσπευσαν να μας διαψεύσουν. Οπως ο γνωστός συνάδελφος κ. Ρουσόπουλος. Σε επιστολή που απέστειλε στη διεύθυνση της εφημερίδας αναφέρει: «Παρακαλώ, ενημερώστε τους αναγνώστες σας πως δημοσίευμα του "Βηματοδότη", σύμφωνα με το οποίο συνέτρωγα σε εστιατόριο με τους κ.κ. Μαντζουράνη και Βαξεβάνη, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια».
Ο κ. Ρουσόπουλος δηλώνει ότι δεν συνέφαγαν. Και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετέδωσε αλλού ότι βρέθηκαν μεν στην «Κουκουβάγια» αλλά σε διαφορετικά τραπέζια και ότι αντάλλαξαν απλώς έναν χαριτωμένο χαιρετισμό μεταξύ τους. Μπορεί όντως να μη συνέφαγαν, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν. Δεν είναι προς θάνατον, ούτε απαγορεύονται τέτοιες συναντήσεις. Ωστόσο η υπεραντίδραση φανερώνει ότι η συνάντηση δεν ήταν και τόσο αθώα.
Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης σχετικά με τα αναφερόμενα στον Βηματοδότη, έγραψε στο twitter διαψεύδοντας κι αυτός τα περί γεύματος:
“Έτρωγα λέει με τον Ρουσόπουλο και τον Αντώναρο. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να χαιρετίσουμε άνθρωπο στη ΝΔ, θα παθαίνει έμφραγμα ο Κυριάκος”.
Ο Eυάγγελος Αντώναρος διαψεύδει κι αυτός από την πλευρά του γράφοντας στο facebook:
«Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το καλό φαγητό μ΄αρέσει. Κι όσοι δεν με ξέρουν το...βλέπουν! Τίποτε περίεργο συνεπώς στο ότι πριν δυο τρείς μέρες έτρωγα με τον φίλο μου (απο τη δημοσιογραφία και κατόπιν από την πολιτική) Θεόδωρο Ρουσόπουλο κι έναν άλλο κοινό μας φίλο στο πολύ καλό εστιατόριο. Περίεργο ( αν όχι κωμικό! ) είναι ότι ο "Βηματοδότης" μας "ένωσε" με άλλη παρέα που καθόταν δυο τρία τραπέζια πιο πέρα κι απαρτιζόταν από δύο γνωστούς δικηγόρους κι έναν δημοσιογράφο. Κάποιοι - λίγοι πιστεύω - στην ελληνική δημοσιοιγραφία έχουν ροπή στη συνωμοσιολογία και στους πιπεράτους επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Ειδικά όταν δεν έχουν πραγματικές ειδήσεις. Χαλαρώστε παιδιά!»