ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Πόσοι ψήφισαν για τον ΕΔΟΕΑΠ τις δύο πρώτες ημέρες

Δείτε ολόκληρο το κείμενο της τροπολογίας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή

Σήμερα κατατέθηκε τελικά στη Βουλή η τροπολογία για τον ΕΔΟΕΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του asfalistiko.gr, στο κείμενο που θα κατατεθεί η μόνη αλλαγή που θα υπάρχει, αφορά στο από πότε θα ισχύσουν αναδρομικά οι εισφορές για εργαζόμενους και εργοδότες υπέρ ΕΔΟΕΑΠ.
Ενώ, λοιπόν, στο αρχικό κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές μέρες οι εισφορές, όπως και το 2% επί του τζίρου των επιχειρήσεων ΜΜΕ θα ίσχυαν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2017, στην τροπολογία..
που θα κατατεθεί προβλέπεται οι νέες εισφορές να ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου 2017.
Η απόφαση αυτή ερμηνεύεται ως μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά της κυβέρνησης προς τους εργοδότες, η οποία, βέβαια, αλλάζει επί το δυσμενέστερο την οικονομική αφετηρία του «νέου» ΕΔΟΕΑΠ.
 Xθες, δεύτερη μέρα της ψηφοφορίας για τις αλλαγές στο καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες του asfalistiko.gr είχαν ψηφίσει συνολικά 3.804 μέλη του Οργανισμού. Η διαδικασία της ψηφοφορίας ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο της τροπολογίας για τον ΕΔΟΕΑΠ