ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο Π. Καμμένος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά των «Νέων»

Στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» θα προσφύγει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος κάνει λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα αναφορικά με την διακρατική συμφωνία για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Τα Νέα" που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος..
Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.
Στο σημερινό πρωτοσέλιδό τους Τα Νέα αναφέρουν ότι «με πρωτόγνωρη σπουδή κινήθηκε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να συνυπογράψει τη συμφωνία με τον επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλο για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, παρακάμπτοντας ταυτόχρονα την άγνοια που εξέφραζαν οι αραβικές στρατιωτικές Αρχές για την ύπαρξη και εμπλοκή τού εν λόγω επιχειρηματία. Ακόμη περισσότερο, το «Πεντάγωνο» έσπευσε άρον άρον να υπογράψει με τον Παπαδόπουλο, αγνοώντας την επιθυμία των Αράβων για συνομιλίες αποκλειστικά μέσω κυβερνητικών εκπροσώπων («government to government»).
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζονται «το συμφωνητικό που υπεγράφη με τον επιχειρηματία φαίνεται να προλαμβάνει την επίσκεψη αράβων αξιωματούχων στη χώρα μας».