ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Πέριξ της οδού Σισίνη...

Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ) Ν. Καρούτζος από την προσέλευση στις κάλπες μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.
«Τα πρώτα στοιχεία είναι ικανοποιητικά» δήλωσε συγκεκριμένα  στο ΑΠΕ_ΜΠΕ ο Ν. Καρούτζος διευκρινίζοντας ότι «ωστόσο, απαιτείται η συμμετοχή πάνω από 5.000 ατόμων- 5.100 άτομα τουλάχιστον -ώστε να εγκριθούν οι καταστατικές αλλαγές».
Την ίδια ώρα στα σόσιαλ μίντια, από μετόχους - μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, γίνεται λόγος για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, ότι δηλαδή «ψηφίζουν χωρίς εφορευτική, χωρίς δικηγόρους, εκβιάζουν συνταξιούχους, και πως τις λίστες κρατούν υπαλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ και άνεργοι που κληρώθηκαν λεει απο τη σχετική λίστα»..
Ο Μιχάλης Σιάχος σε κείμενό του, στο asfalistiko.gr, αναφέρει ότι η ψηφοφορία στον ΕΔΟΕΑΠ, που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το βράδυ, διεξάγεται μέσα σε "πρωτοφανές κλίμα απειλών, εκβιασμών και αντιστροφής της πραγματικότητας".Οπως αναφέρει, τo πολυδιαβασμένο «Ένας κόσμος ανάποδα» σίγουρα θα ήταν πολύ πιο πλούσιο αν γραφόταν μετά από όσα συμβαίνουν πέριξ της οδού Σισίνη. Kαι περιγράφει την εικόνα που συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό (από όπου και οι φωτό): Παντού διασκορπισμένα τρικάκια και πλακάτ καρφωμένα σε περίοπτες θέσεις στα παρτέρια του Οργανισμού, προειδοποιούν τους προσερχόμενους στην ψηφοφορία ότι αν δεν ψηφίσουν «ναι» τότε θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που δεν θα ξαναπάρουν επικουρική σύνταξη...