ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

«Τα παλιόπαιδα! Οι λουφαδόροι!»

Η έκρηξη του αντιπροέδρου του Alpha για τους... αντικομμουνιστές γελωτοποιούς του ΣΚΑΪ

Εκτός εαυτού για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος που μέσα από την εκπομπή Happy Day την Τετάρτη, «τάχωσε»  στον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου, για όσα ακούστηκαν για τον ίδιο στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ.
 Ο Βερύκιος πήρε στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού και διαμαρτυρήθηκε σε πολύ έντονο ύφος. «Θα σας απαυτώσω όλους» τους ειπε, σύμφωνα με την αφήγησή του, και ξεδίπλωσε το ιστορικό:
«Μπαίνω χθες στο αυτοκίνητο και σερφάροντας στο ραδιόφωνο ακούω ΣΚΑΪ. Εκεί,.. λοιπόν, υπάρχει μια ομάδα, δυο γελωτοποιοί -έναν εξ αυτών τον έχω βοηθήσει και στο στρατό πάρα πολύ. Και παίρνει ένας ακροατής και λέει «ο Βερύκιος φόρεσε και κόκκινο πουκάμισο και μίλησε για την Οκτωβριανή Επανάσταση». Και λένε αυτά τα παλιόπαιδα -για μένα είναι παλιόπαιδα, πιο αντικομμουνιστικάκια δεν υπάρχουν- «αυτός είναι του γιατρού». Και τους παίρνω στο τηλέφωνο, στο κέντρο, και λέω «Ετοιμάστε τις σύρριγγες! Θα σας απαυτώσω όλους»!
Πρέπει να ξέρουν να βάζουν ένα μέτρο. Ο αντικομμουνισμός στις μέρες μας δεν έχει πέραση. Και θα πρέπει να ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα κανάλι και δουλεύουν που οι ιδιοκτήτες του, ναι μεν αστοί και στην ιδεολογία αντικομμουνιστές, αλλά το ΚΚΕ πάντα με ευπρέπεια και με σεβασμό το αντιμετώπιζαν. Από τον μακαρίτη τον Αριστείδη Αλαφούζο, μέχρι τον Γιάννη και τον Θέμη. Να σέβονται την ιστορία αυτού του τόπου.
Τα παλιόπαιδα! Οι λουφαδόροι! Μη μιλήσω και πω περισσότερα! Όλα έχουν ένα μέτρο».