ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Μαφιόζος έσπασε τη μύτη δημοσιογράφου με κουτουλιά!

Δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις... (BINTEO που εξοργίζει)

Eπειδή οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου δεν άρεσαν κι εκνεύρισαν τον αδελφό του αφεντικού της ιταλικής μαφίας Καρμίνε Σπάντα, ο δεύτερος θεώρησε σκόπιμο να του ρίξει κουτουλιά σπάζοντάς του την μύτη!
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δημοσιογράφος της ιταλικής τηλεόρασης Ντανιέλε Πιερβιντσέντζιο ρώτησε τον Ρομπέρτο Σπάντα για τις σχέσεις του με την άκρα δεξιά. Ξαφνικά και εκεί που φαινόταν ότι ο αδελφός του μαφιόζου αποφεύγει την ερώτηση, γύρισε και έριξε κουτουλιά στον δημοσιογράφο σπάζοντας του τη μύτη. Μάλιστα, ο Σπάντα συνέχισε την επίθεση χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο, με το οποίο χτύπησε τον δημοσιογράφο ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα. Το βίντεο (δείτε το παρακάτω) είναι αποκαλυπτικό..
Το δημοσιογραφικό συνεργείο της RAI έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τις εκλογές του δημοτικού συμβουλίου στο προάστιο Όστια της Ρώμης, όπου πριν από δύο χρόνια το τοπικό δημοτικό συμβούλιο είχε διαλυθεί λόγω διείσδυσης της μαφίας.
Όπως μετέδωσε το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA, δημοσιογράφοι και εικονολήπτες ιταλικών τηλεοπτικών καναλιών, κρατώντας μικρόφωνα και με τις κάμερες στον ώμο, έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας, στο προάστιο Όστια. Μάλιστα και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο δημοσιογράφο, που έπεσε θύμα της επίθεσης.


Η οικογένεια Σπάντα είναι γνωστή για τη βιαιότητα της. Επτά μέλη της οικογένειας καταδικάστηκαν τον Οκτώβριο σε συνολικά 56 χρόνια φυλάκισης. Ανάμεσα τους και ο Καρμίνε Σπάντα, αδερφός του δράστη της επίθεσης στον δημοσιογράφο της RAI, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για εκβιασμό και συμμετοχή στη μαφία πέρυσι.