ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το MEGA συκοφαντεί…

...με άθλιο τρόπο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ευτυχώς που ήταν και η… κάμερα του MEGA εκεί και είδαμε τι ακριβώς συνέβη.
Μόνο αγενής δεν ήταν η πρόεδρος της Βουλής. Και μόνο εξωφρενικά και σε στυλ μπάτσου δεν ήταν αυτά που είπε (να ‘ναι ελεύθερη η Βουλή κι όχι φρούριο με κλούβες).
Το MEGA από το on της παρουσιάστριας μέχρι το ρεπορτάζ και τα σχόλια, παρουσίασε μια εικόνα «προέδρου Βουλής σε στυλ αστυνόμου», με… «πρωτοφανείς παρεμβάσεις» και «θύελλα διαμαρτυριών σε βάρος της».
Μέχρι και σχόλια από την κυβερνητική πλευρά ακούσαμε («δύσκολη σχέση», «καταγεγραμμένη..
διαφωνία»), τη στιγμή που δεν υπάρχει επισήμως κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση.
Αντιλαμβάνεστε!..
Στον πόλεμο κατά της Ζωής και ο συντάκτης
 του κατάπτυστου άρθρου «Ζωή Κασιδιάρη»
Αυτός (ο Πρετεντέρης) δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Και μόνο για το γεγονός, ότι έχει υπογράψει στο ΒΗΜΑ το μνημειώδες δημοσιογραφικό ανοσιούργημα «Ζωή Κασιδιάρη», θα ‘πρεπε να του ‘χει απαγορευθεί να κάνει σχόλια γι’ αυτήν. Ήταν όμως απόψε, χρήσιμος για το κανάλι. Για να πει: - Ότι…η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πρόβλημα ύφους είτε είναι βενζινάς μπροστά της, είτε αστυνομικός. - Έχει μπερδέψει τους ρόλους της. Δεν έχει καταλάβει, πως δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε όλα και να ασχολείται ακόμη και με τα αστυνομικά μέτρα της Βουλής - Διεκδικεί αυτόνομο πολιτικό πόλο.
  Και η πιο ελεεινή συκοφαντία απ’ όλα: Είχε αμφιλεγόμενη συμπεριφορά, απέναντι στην Χρυσή Αυγή!..

- πηγή: nonews-news