ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η αναβάθμιση του Γιάννη Κολοκυθά άναψε φωτιές στο ΣΚΑΪ

- Γιατί ο Αλαφούζος τον έκανε διευθυντή ενηµερωτικών εκποµπών;
Σκωτσέζικο ντους για τη Λία Παρασκευά

«Εργάζομαι από το 1997 σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπα. Μεγάλη αγάπη ήταν από την πρώτη στιγμή και παραμένει βέβαια το ραδιόφωνο! Και ο Παναθηναϊκός»... Aυτά γράφει μεταξύ άλλων ο Γιαννης Κολοκυθάς στο βιογραφικό του δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική καθώς η προώθησή του στη θέση του διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, σε λιγότερο από έναν χρόνο από την έναρξη της συνεργασίας του µε τον όµιλο, προκάλεσε αντιδράσεις.
Μάλιστα, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ο Γιάννης Αλαφούζος και τότε είχε αιφνιδιάσει πολλούς δίνοντάς του καθηµερινή εκποµπή στο ραδιόφωνο. Τα δηλητηριώδη µηνύµατα περί «αξιοκρατίας» από παλαιότερα στελέχη έδιναν κι έπαιρναν στα social media, ενώ δεν έλειψαν και τσουχτερά σχόλια,.. 
του τύπου «η τακτική παρουσία του νέου διευθυντή στα σκαλοπάτια της Λεωφόρου ήταν διαβατήριο για την προαγωγή».
Η όλη υπόθεση, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, προκάλεσε νέα γκρίνια στον ΣΚΑΪ, καθώς οι εργαζόµενοι θεωρούν ότι είναι το µοναδικό κανάλι που δεν αξιοποιεί τα δικά του στελέχη, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως είναι η περίπτωση της Λίας Παρασκευά, που µετά από 5 χρόνια καθηµερινού αγώνα στα δελτία ειδήσεων από τη θέση της διευθύντριας σύνταξης, ανακοινώθηκε επίσηµα από τον σταθµό µόλις την περασμένη εβδομάδα!
Την ίδια ώρα όπως γράφει το enimerosi24 η νέα διευθύντρια σύνταξης Λία Παρασκευά δεν πρόλαβε – λένε, να χαρεί με την επίσημη αναληψη των καθηκόντων της, καθώς η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να κόψει την εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσίαζε η ανιψιά της Σοφία Τσίπα!..