ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Οταν ο Καλφαγιάννης εκνεύρισε τον Τσίπρα

ΒΙΝΤΕΟ
Ενταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όταν
ο πρωθυπουργός εκανε ειδική αναφορά στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ που όπως είπε αποτελεί συμβολικό ορόσημο. Απαντώντας στις επικρίσεις που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επιλογή της νέας διοίκησης και ειδικά του Λάμπη Ταγματάρχη, είπε: «Εχουμε καθυστερήσει, έχουμε όλοι υποχρέωση να σταματήσουμε να κωλυσιεργούμε,  όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο οποίος φώναξε: «Ανοίγετε την ΕΡΤ χωρίς να λογαριάζετε τους εργαζόμενους». Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε έντονο ύφος και φανερά εκνευρισμένος: «Ας αναλάβουν όλοι και όλες τις ευθύνες τους απέναντι στην επαναλειτουργία του δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης και απέναντι στον ελληνικό λαό. Η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί προκειμένου κάποιοι να ξαναβρουν την δουλειά τους, αλλά για να έχει.. 
ο ελληνικός λαός το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης, της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης».
Κλείνοντας απευθύνθηκε στον κομματικό πατριωτισμό της Αριστεράς λέγοντας: «Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας, χρειάζεται συνευθύνη και αλληλεγγύη. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αριστερή κυβέρνηση. Είναι το μεγάλο στοίχημα του λαού μας και το μεγάλο στοίχημα των λαών της Ευρώπης».