ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο Μπόμπολας θέλει τον Μάρη στο Mega!

Tη συµµετοχή του επιχειρηματία ∆ηµήτρη Μάρη στο ∆.Σ. του Μega προτείνει η πλευρά Μπόµπολα ενώ την ίδια στιγµή η πλευρά Βαρδινογιάννη προωθεί τη λύση Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. Κάποιοι µάλιστα , όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, δείχνουν να καλοβλέπουν την περίπτωση ακόµη και της δυαρχίας στο Mega.
Ο Δημήτρης Μάρης έχει έναν όµιλο από 17 ιδιόκτητα και συνεργαζόµενα sites. Πρόκειται κυρίως για αθλητικές και στοιχηµατικές ιστοσελίδες (news 247, sport 24, stoiximan, in kazino, poker.gr, ola paok, prasina nea, daily motion, red planet κ.τ.λ.). Ο Δ. Μάρης κατέχει και ποσοστά στην εταιρεία που εκδίδει την εφηµερίδα «∆ηµοκρατία», ενώ πρόσφατα αγόρασε το 50% του Sentra FΜ από τον Οµιλο Μπόµπολα και τον µετονόµασε σε Sport24 FM.
Ο επιχειρηματίας θεωρείται µεγάλος παίκτης στους ελιγµούς κινήσεων στη στοιχηµατική αγορά - κάποιοι μάλιστα του έχουν δώσει το προσωνύμιο ο Betατζής. Τα τελευταία χρόνια έχει..
δηµιουργήσει την εταιρεία «Stoiximan», µαζί µε τον ισχυρό άνδρα του «Εθνους» και του Mega, Φώτη Μπόµπολα. Παράλληλα, συµµετέχει µε τη Μαριάννα Λάτση και τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά στην εταιρεία που έφερε στη χώρα µας τη «Huffington Post». Με δεδοµένη την έντονη δραστηριοποίηση του Δ. Μάρη στην ολοένα και πιο αναπτυσσόµενη αγορά του στοιχήµατος, η εµπλοκή του και σε τηλεοπτικό σταθµό θεωρείται -σύμφωνα με τα Παραπολιτικά- κάτι περισσότερο από αναµενόµενη.