ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ο Ν. Στραβελάκης αγωνιά για τα «νούμερα»...

...και κάνει συστάσεις για τις «διαρροές στα media 
- Φήμες για τίτλους τέλους στον Πρετεντέρη

Σοβαρά δοµικά προβλήµατα στο πρόγραμμα εξακολουθούν να ταλανίζουν την καθημερινότητα του Mega. «Αν δεν γίνει κάτι γρήγορα µε το πρόγραµµα, µετά να µη µας ζητάνε τα ρέστα για τα νούµερα του δελτίου ειδήσεων» ήταν –πάνω, κάτω- το µήνυµα που έστειλε στη διοίκηση του καναλιού ο Νίκος Στραβελάκης µιλώντας πριν από λίγες µέρες σε µία από τις κεντρικές συσκέψεις για το δελτίο.
Εµφανώς αγχωµένος το τελευταίο διάστηµα για τα νούµερα του δελτίου που δεν λένε να ξεκολλήσουν, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega επικαλείται όλο και πιο συχνά την ανυπαρξία προγράµµατος και -σε έναν βαθµό- δεν έχει άδικο. Αλλωστε, το..
Mega παραδοσιακά βοηθούνταν πολύ από το lead-in που έπαιρνε και στο οποίο οφείλονταν κατά πολύ οι πρωτιές του τα προηγούµενα χρόνια.
Ωστόσο, στη διεύθυνση προγράµµατος δεν υπάρχει κάτι νεότερο για καινούργιες σειρές, ενώ, αντίθετα, γίνονται πολλές συζητήσεις για περικοπές εκποµπών. Η φηµολογία -για παράδειγµα- που αφορά την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη είναι πως ενδεχοµένως να διανύει την τελευταία της σεζόν και ενδεχοµένως να µην την ξαναδούµε από το προσεχές φθινόπωρο. Μάλιστα, η διακοπή των εκποµπών θα γίνει τουλάχιστον δυο-τρεις εβδοµάδες νωρίτερα από το «Online» της Ολγας Τρέµη και του Νίκου Ευαγγελάτου. Πάντως, ο εκνευρισµός του Νίκου Στραβελάκη έχει να κάνει και µε τα δηµοσιεύµατα των «Παραπολιτικών» που τον αφορούν και για τα οποία έκανε -µεταξύ σοβαρού και αστείου- «συστάσεις» στους δηµοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί και πιο ακριβείς στις διαρροές τους! (Secret / Παραπολιτικά)