ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Βαρύ κλίμα για τον Μαλέλη στο Φάληρο

Ποιους έχει ενοχλήσει στον ΣΚΑΪ

Δεν είναι και στα καλύτερά τους εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις του διευθυντή Σταμάτη Μαλέλη με τις υπόλοιπες «κεφαλές» του ΣΚΑΪ, πράγμα που σιγά-σιγά άρχισε να φαίνεται καθώς το εξωτερικεύει κι ο ίδιος.
Τις προηγούμενες ημέρες -με τις πολλές βροχές- σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Εξω -και μέσα- βροχή. Πολλή δουλειά, άγχος, πίεση. Η Παναγία η Γοργόνα απαραίτητη!». Οσοι γνωρίζουν καλά τον Μαλέλη αντιλαμβάνονται ότι δεν περνάει ιδιαίτερα καλά στο Φάληρο, αν και το τελευταίο διάστημα έχει δραστηριοποιηθεί λίγο περισσότερο από όσο στο παρελθόν.
Κι επειδή στο καθημερινό δελτίο τα περιθώρια παρέμβασής του είναι σχετικά μικρά, καθώς το κουμάντο το κάνει η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και φυσικά τον..
Αλέξη Παπαχελά, έχει ρίξει το βάρος του σε εκείνο του Σαββατοκύριακου με την Εύα Αντωνοπούλου. Στην κατεύθυνση αυτή δραστηριοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των ρεπόρτερ και ιδιαίτερα τους πολιτικούς και οικονομικούς συντάκτες. Εμφαση φυσικά δίνεται στο πολιτικό ρεπορτάζ με τη Λήδα Μπόλα και τον Αντώνη Αντζολέτο, που έχουν πλέον χρεωθεί από κοινού το Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Βεβαίως αυτή η υπερδραστηριοποίηση έχει ενοχλήσει αρκετούς από τους δημοσιογράφους, που όμως, λόγω των γενικότερων δυσκολιών στον χώρο, προς το παρόν δεν μουρμουράνε δημοσίως, αλλά μόνο κατ’ ιδίαν. (Secret / Παραπολιτικά)